13. lokakuuta 2013

Remonttia edelleen

Hakaheiton remontti on taas edennyt. Sisäkatot on maalattu, kylppärin lattia laatoitettu ja pukuhuoneen (oikeastaan samaa huonetta kuin kylppäri) puulattia aloitettu. Kiinnitin takaseinän, toisen ulkosivuseinän ja puolet katosta jo kiinni. Enää siis kiinnittämättä etuseinät ja etukatto, eli avautuvat osat. Sivurakennusta en ole vielä aloittanutkaan, teen sen viimeisenä.


Puhelinkuva hämärässä, aina hieno idea.. Kuitenkin todiste siitä, että jotain tapahtuu. Tuon lattian petsaan vielä samalla kun sisäovet ja portaat, tulee hieman tummemmaksi. 

Olen ostanut jotain niin ihania asioita FB:n Nukkekotikirppikseltä.. Täytyy ottaa niistä oikealla kameralla kuvat. Yhden ihanan asian tilasin, jota en malta olla esittelemättä..Olen niin ihastunut näihin huovutettuihin eläimiin, joita parikin ihmistä tekevät. Nämä kuvat eivät anna oikeutta, täytyy ottaa paremmat samalla kun kuvaan muutkin jutut.

Tämä on siis pienoismalli omasta koirastani, Welsh corgi cardigan Aavasta. Taitaa mini-Aava päätyä Uuralaan, mutta vahtikoon Hakaheiton remonttia toistaiseksi.Tässä vielä kuvat oikeasta versiosta. On varsin reipas apuri, aina kun puuhailen käsityöhuoneessa, niin Aava nukkuu vieressä. 

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää tämä remontti! Ja koira on aivan suloinen :) Minäkin haaveilen meidän nelijalkaisten näköispainoksista, mutta jospa seuraavaan, vähän modernimpaan nukkikseen..

    VastaaPoista
  2. Hyvin on esikuvansa näköinen koira minikoossa. Ei voi kuin ihailla, miten jotku osaa huovuttaa tuolla tavalla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)