27. lokakuuta 2013

Pieniä vastoinkäymisiä

On ollut pientä päivitystaukoa.. Pudotin tuossa puhelimeni lattialle kaupungilla, sehän meni sököksi. Uusi tulee ma tai ti, joten siihen saakka ollaan ilman kuvia - ellen jaksa kaivaa järkkäriä esiin. Viimeistään kaivan sitten, kun on aika esitellä ostoksiani.. Vielä on parit tuloillaan ;)   (tosin, varmaan on vähän väliä jotain tuloillaan, on niin ihania juttuja tuolla fbn Nukkekotikirppiksellä)

Viime viikonloppuna äitini ja veljeni olivat meillä käymässä - samalla äiti toi kuorman nukkekotijuttujani. En edes muistanut kaikkea, mitä minulta jo löytyy - esimerkiksi sorvauksia pitikin tilailla, mutta nyt huomasin, että onhan niitä useampaakin eri sorttia..

Suurimmat siinä lastissa olivat Uuralan osat ja Greenleaf Dollhousesin Primrose kasaamattomana.

Tämä on odotellut kasausta vuodesta 2009, nyt alkaisi olla aika.. Tässä on vain yksi huone + matala ullakko. Greenleaf Dollhousesin talot ovat söpöjä - olen kuolaillut yhtä toistakin mallia.. On näissä nykyisissäkin jo ihan tarpeeksi kyllä tekemistä!

Tänään aion tätä kasailla - katsotaan saanko Hakaheittoonkin jotain tehtyä.. Ensiviikko on kiireistä töissä - täyttä päivää teen "pienen" henkilöstövajauksen takia, joten pitää tänään rentoutua muutenkin kuin minien parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)