6. tammikuuta 2014

Uuralan pikkuneiti

Saanko esitellä; Uuralan Aurora. Tämä topakka pikkuneiti on kaikkien suosikki, hyvin reipas ja fiksu pikkuneiti. Vanhemmillaan on hänestä suuret odotukset. Aurora seisoo tässä Uuralan takan edessä, jonka tein keramiikkakurssilla. Siitä vielä omassa postauksessaan..

Mekko on jotain silkki(jäljitelmää?) joka löytyi tilkkulaatikosta. Helmanauha on jonkun vaatteen niitä olkanaruja, jotka aina leikkaan talteen. Hyvin yksinkertainen malli, perus kotimekko, joka päällä on helppo touhuta ja leikkiä. Kengät pitäisi vielä saada jalkaan Auroralle, ettei jalkoja palele. Jonkun neuletakin ajattelin neuloa tai virkata, mutta katsotaan.. Ensimmäisessä kuvassa oleva pupu on itse neulahuovutettu, ihan ensimmäisiä neulahuovutustöitä. Pitäisi vielä tehdä paremmat silmät ja nenä, eihän tuosta kuvasta edes näy niitä.

Nukke on (tietenkin) Tarun käsialaa.

Eikös ole ihan loogista aloittaa Uuralan perheen kasausta pikkuneidistä? On minulla kyllä jo äitikin perheeseen, mutta hän on toistaiseksi nimetön Rouva Uurala. Vielä juoksentelee alastikin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)